Annons:
Etikettövrigt-om-damtennis
Läst 1578 ggr
Leffe
12/4/12, 5:16 PM

Svenska Tennismagasinet

Svenska Tennismagasinet är Sveriges enda tidning om tennis och belyser såväl internationell som svensk tennis på alla nivåer.

Tennismagasinet

Tidningen Svenska Tennismagasinet har intervjuer med många av de största tennisstjärnorna. Tidningen handlar om både den internationella proffstouren för damer och herrar, men bevakar också mycket av svenskt klubbverksamhet, junior- och veterantennis. Det ges också tips och träningsråd till spelare på alla nivåer.

Tidningen utkommer med åtta nummer per år

samarbetar med några av svensk tennis största profiler, t.ex. Mats Wilander och Jonas Björkman, vilket medför att tidningen genom deras kontaktnät får tillgång till intervjuer med de allra största internationella stjärnorna. Tidningen fokuserar både på den internationella proffstouren för herrar och damer, men bevakar också svensk klubbverksamhet, junior- och veterantennis. Givetvis ges också träningstips till spelare på alla nivåer. Den utkommer med åtta nummer per år

Annons:
[GIKmio]
12/6/12, 1:32 AM
#1

Och för den som inte vill köpa eller prenumerera på tidningen så finns den säkert på dom flesta bibliotek bland tidskrifter.

Upp till toppen
Annons: